Motorola MT6000e

The place to discuss Commercial & Private licensed hand held & mobile transceivers, as well as imported hand held and mobile transceivers.
Post Reply
Shunt88
Registered New User
Registered New User
Posts: 1
Joined: 04 Jan 2021, 07:12

Motorola MT6000e

Post by Shunt88 »

Hello all,

Can anyone help me out with the RSS for the HT6000e. I'm trying to program a pair of them, ex police with little success.
The radios are currently programmed to Air Cadet frequencies and I want to get them on 70cm. So far I've tries the GP900 and MT1000 software available from hackrussia. Both programs communicate with the radios but wont read or write, I get a message about it being the wrong model.
Stmc84
Regular
Regular
Posts: 24
Joined: 22 Jul 2020, 18:22
Call Sign: M7STM

Re: Motorola MT6000e

Post by Stmc84 »

Any joy with this?
26mb04
Super Member
Super Member
Posts: 239
Joined: 23 Nov 2017, 20:14
Call Sign: 26DG01
Location: Democratic Peoples Republic of Devon

Re: Motorola MT6000e

Post by 26mb04 »

The radios might have had a custom codeplug, which is intended to prevent normal software reading it. You could try disabling the model check function of the software, you'll need to search for how to do it as I can't remember offhand. The information on how to implement this (and revert it) is Out There.
Sent from my GP300 using DTMF
Post Reply