Software for AOR3000A

Here you can discuss radio related computer software and computer control of radio equipment.
Post Reply
billyconlan725
Regular
Regular
Posts: 6
Joined: 07 Feb 2017, 17:36
Call Sign: Moonshine

Software for AOR3000A

Post by billyconlan725 »

Hi Guys,

Can anyone tell me if they are aware of any software to run the AOR3000A.?
Tried Scanmaster but its not really much good for storing frequencies.
Its more of a scanner program.

Cheeres,

Billy725

User avatar
rayzor_uk
Super Member
Super Member
Posts: 242
Joined: 30 Aug 2010, 07:08
Location: Middlesbrough

Re: Software for AOR3000A

Post by rayzor_uk »

try this used to work fo me but going back a bit
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
rayzor_uk
Super Member
Super Member
Posts: 242
Joined: 30 Aug 2010, 07:08
Location: Middlesbrough

Re: Software for AOR3000A

Post by rayzor_uk »

try this also
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
rayzor_uk
Super Member
Super Member
Posts: 242
Joined: 30 Aug 2010, 07:08
Location: Middlesbrough

Re: Software for AOR3000A

Post by rayzor_uk »

not even a thanks or update from him

User avatar
rayzor_uk
Super Member
Super Member
Posts: 242
Joined: 30 Aug 2010, 07:08
Location: Middlesbrough

Re: Software for AOR3000A

Post by rayzor_uk »

not even a thanks why do we bother

df2tb
Regular
Regular
Posts: 33
Joined: 29 Feb 2016, 01:08
Call Sign: DF2TB
Location: Germany
Contact:

Re: Software for AOR3000A

Post by df2tb »

These are the modern times. It is no longer cool to be polite.

Cheers
Andreas DF2TB

User avatar
NightProwler
Veteran
Veteran
Posts: 2930
Joined: 08 Feb 2012, 22:31
Call Sign: 163TM186
Location: South Wales

Re: Software for AOR3000A

Post by NightProwler »

Well I appreciate it having just picked up an AOR 3000A. Cheers :thumbup:
Shorter of breath and one day closer to death

User avatar
Admiral
Legend
Legend
Posts: 10058
Joined: 08 Mar 2011, 21:20
Call Sign: 26TM157
Location: MK-UK

Re: Software for AOR3000A

Post by Admiral »

I would like to extend my thanks to you for uploading the software rayzor, my 3000A has a naff encoder and I can't get my hands on a replacement, this software means I can use the thing on HF again, V/UHF was usable with the **** encoder, but SSB HF was impossible.
Cheers.
Winner of the 2017 IBTL 'Summer Sizzler' competition

RCoward320
Registered New User
Registered New User
Posts: 2
Joined: 28 Mar 2019, 12:53

Re: Software for AOR3000A

Post by RCoward320 »

Hi everyone,

My first post to this board. Id like to say thanks for the links to the software!

BTW, does anyone use a Mac laptop to control their AOR radios - I have an AR3000 and an AR7030, both still working!

Cheers,
Richard

User avatar
bigyun2000
Regular
Regular
Posts: 29
Joined: 22 Jan 2009, 11:58
Call Sign: M0MTD
Location: Rotherham UK

Re: Software for AOR3000A

Post by bigyun2000 »

Hi Gents. Well i don't use this particular scanner but i am a collector of software (just in case) So on behalf of decent scanner users and monitors a big THANKS - keep safe
Regards

Tony ex RAF Gulf War Vet 1990/91

ICOM IC- 7300 | AnyTone AT-D878UV PLUS | AnyTone AT-D779UV | Uniden UBC 3500XLT | Uniden UBC 125XLT |
Uniden USC 230XLT | Uniden BCT 15X | Western HF 10 | Diamond X-200 | SIRIO Gain Master | SIRIO 5000 |
PlanePlotter | ShipPlotter |

Post Reply