Motorola Codeplug wanted

The place to discuss Commercial & Private licensed hand held & mobile transceivers, as well as imported hand held and mobile transceivers.
Post Reply
User avatar
radiogaga
Top Poster
Top Poster
Posts: 1477
Joined: 04 Sep 2010, 20:37
Call Sign: 26TM399

Motorola Codeplug wanted

Post by radiogaga »

Hi all

Does anyone have a Motorola DP4400 UHF codeplug then could send me please?

Doesn't matter what is in it, can be blank, just need it to recover my 4400 which I've forgotten the codeplug password for and can't find the previous read.

Samples in the CPS are for a VHF radio not UHF unfortunately.

Cheers
26TM399 Hampshire and Isle of Wight
30TM399 Northern Costa Blanca
moj
Super Member
Super Member
Posts: 338
Joined: 28 Jun 2011, 12:18
Location: Manchester , Uk

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by moj »

which cps do you need it working on , i've got 12.1 codeplug here m8 if that's any use ?
User avatar
radiogaga
Top Poster
Top Poster
Posts: 1477
Joined: 04 Sep 2010, 20:37
Call Sign: 26TM399

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiogaga »

Thanks.. should be fine, using 12.5...

Can you upload to a dropbox or similar please?

Ta
26TM399 Hampshire and Isle of Wight
30TM399 Northern Costa Blanca
moj
Super Member
Super Member
Posts: 338
Joined: 28 Jun 2011, 12:18
Location: Manchester , Uk

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by moj »

User avatar
radiogaga
Top Poster
Top Poster
Posts: 1477
Joined: 04 Sep 2010, 20:37
Call Sign: 26TM399

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiogaga »

Top Man :P

Thanks
26TM399 Hampshire and Isle of Wight
30TM399 Northern Costa Blanca
moj
Super Member
Super Member
Posts: 338
Joined: 28 Jun 2011, 12:18
Location: Manchester , Uk

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by moj »

no problem , let me know if it works ..
User avatar
radiogaga
Top Poster
Top Poster
Posts: 1477
Joined: 04 Sep 2010, 20:37
Call Sign: 26TM399

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiogaga »

It does :) Thanks
26TM399 Hampshire and Isle of Wight
30TM399 Northern Costa Blanca
User avatar
radiosification
Top Poster
Top Poster
Posts: 2487
Joined: 27 Dec 2010, 23:52
Location: London
Contact:

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiosification »

I know I'm a bit late, but for future reference or for anyone else reading this thread you can usually find a folder with default codeplugs for most radios already on your computer. It gets put there when you install the MotoTRBO CPS.
If you're interested in digital voice, check out my YouTube channel:
http://www.youtube.com/radiosification
User avatar
radiogaga
Top Poster
Top Poster
Posts: 1477
Joined: 04 Sep 2010, 20:37
Call Sign: 26TM399

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiogaga »

It does but the DP4400 is for the VHF radio not UHF.
26TM399 Hampshire and Isle of Wight
30TM399 Northern Costa Blanca
User avatar
radiosification
Top Poster
Top Poster
Posts: 2487
Joined: 27 Dec 2010, 23:52
Location: London
Contact:

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by radiosification »

radiogaga wrote:It does but the DP4400 is for the VHF radio not UHF.
Ah sorry, my mistake, I just saw that you did mention the samples in your first post. However it was only a brief mention so hopefully my post will help someone in the future searching the forum for a sample codeplug
If you're interested in digital voice, check out my YouTube channel:
http://www.youtube.com/radiosification
macuser
Registered New User
Registered New User
Posts: 1
Joined: 01 Apr 2017, 15:25

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by macuser »

Hallo und good evening, i need a codeplu for my DP4400 UHF. I have the same problem with the password and the same VHF codeplug in the cps.
Can anybody help me?
(sorry for my very bad english...)
Squirrely
Registered New User
Registered New User
Posts: 1
Joined: 01 Mar 2019, 04:23

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by Squirrely »

moj wrote: 22 Sep 2016, 10:29 https://www.dropbox.com/sh/j4snmlm1zkuj ... Mu4Wa?dl=0

there you go mate ;)

Hey, any chance you could re-upload that codeplug? i also require a copy, thanks!
kevinbleicester
Registered New User
Registered New User
Posts: 2
Joined: 03 May 2021, 15:21
Call Sign: 26uk116

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by kevinbleicester »

Hi, silly question is a blankcodeplug still avaailable for the DP4400 I have got a radio from ebay and it is locked codeplaug. As far as I can tell if i uploead a new codeplug it will overright the old one with no password. Is that correct? do OI need to put the radio into a special mode to do this? Thanks in advance.
scottyboy
Radio Addict
Radio Addict
Posts: 740
Joined: 12 Jul 2010, 16:41
Location: scotland, lanarkshire

Re: Motorola Codeplug wanted

Post by scottyboy »

Any codeplug from the same model will do. Just choose clone radio and it will overwrite the codeplug.
2M0SRM

Quansheng tg-uv2
yaesu FT-7900E
Motorola DP3600 UHF + VHF
MTH800
MTP850s
SRH3800
CM-9000
MTM5400
Post Reply