Motorola GP3600 VHF

Here you can discuss radio related computer software and computer control of radio equipment.
Post Reply
Chris_1985
Registered New User
Registered New User
Posts: 2
Joined: 11 Feb 2020, 16:11

Motorola GP3600 VHF

Post by Chris_1985 »

Evening All,

I am a newbie so please be gentle :D

I have purchased a secondhand VHF DP3600, I have purchased an official cable and also an official copy of CPS Version 16(Build 823).

However i am in need of a VHF Code plug. The samples i have with CPS are all UHF.

My radio Info is
Firm Ver R01.12.13
CP Ver 13.02.01

Can anyone assist me with a VHF Code plug please?

Thanks In Advance
Chris
uggla
Regular
Regular
Posts: 69
Joined: 29 Jun 2014, 15:36
Call Sign: M0HVS

Re: Motorola GP3600 VHF

Post by uggla »

Any luck getting the Codeplug i have one here if you need it
26mb04
Super Member
Super Member
Posts: 134
Joined: 23 Nov 2017, 20:14
Call Sign: 26MB04
Location: Democratic Peoples Republic of Devon

Re: Motorola GP3600 VHF

Post by 26mb04 »

Congrats on finding a VHF dp3600! As you have the software, can you not build a codeplug from the one on the radio? I might have a VHF one, but as you say, most are UHF.
Sent from my GP300 using DTMF
Post Reply