Echo - President Richard

This is the place to discuss any general CB radio related topics. Getting started, installations, operation etc.
User avatar
cb4ever104
Legend
Legend
Posts: 6221
Joined: 28 Jul 2011, 21:26
Location: Alicante , España

Re: Echo - President Richard

Post by cb4ever104 »

Buick Mackane wrote: 20 Jan 2022, 12:56 Do you remember a guy from kilsyth back in the day called ''MP'' ? He used one, Sounded great
Kilsyth (30 miles from Paisley) was a bit out of my range back then.
30TM060
Paul aka "Sammy". (108) PY60 Old Paisley DX Group (RIP Rab Markie)
Ex GM0 , now EA5 .
Handle "Fortune Hunter" back in "the day"
Radios ....? Anything that says "TAIWAN R.O.C" on the back.
Maverick00
Regular
Regular
Posts: 9
Joined: 26 May 2021, 11:16
Location: Wirral

Re: Echo - President Richard

Post by Maverick00 »

cb4ever104 wrote: 20 Jan 2022, 11:37 Think the guy's asking a legitimate question here .

He's not asking "I have an echo option here on my RICHARD . Should I use it ? "

Anyway Maverick . Glad to see you got it the way you wanted it .

S.
Thanks. For a moment, I thought I'd posted in the wrong forum section, and these guys were like elite radio hams, disliked nuances on 11m, and had no useable social skills. And yeah, I'm not a big echo user, I'm just trying to find the best possible configuration for echo on the radio.
Maverick00
Regular
Regular
Posts: 9
Joined: 26 May 2021, 11:16
Location: Wirral

Re: Echo - President Richard

Post by Maverick00 »

For the record, I used to own the EC-990 echo chamber. I probably loved the k-beep. Having said that, I think the President has better echo capabilities.
Post Reply