SDR Sharp software problem

Here you can discuss radio related computer software and computer control of radio equipment.
Post Reply
User avatar
Gemini4
Radio Addict
Radio Addict
Posts: 890
Joined: 02 Jan 2010, 21:26
Location: Derbyshire

SDR Sharp software problem

Post by Gemini4 » 30 Aug 2017, 21:26

When I start sdr sharp up, it seems to big for the screen and I have no side bars..and can't see the bottom of the screen.
any clues as to whats doing this?.

grafter
Radio Addict
Radio Addict
Posts: 640
Joined: 05 Oct 2007, 06:31

Re: SDR Sharp software problem

Post by grafter » 31 Aug 2017, 21:47

Remove these lines
<add key="windowState" value="n" />
<add key="windowPosition" value="nnn,n" />
<add key="windowSize" value="nnn,nnn" />
from the sdrsharp.exe.config file and then start the programme, it should rewrite the values with defaults.
my friend grafter, seems like you are using a very offensive tone in the reply.

User avatar
Gemini4
Radio Addict
Radio Addict
Posts: 890
Joined: 02 Jan 2010, 21:26
Location: Derbyshire

Re: SDR Sharp software problem

Post by Gemini4 » 03 Sep 2017, 10:30

Thanks Grafter ;)

Hermione
Registered New User
Registered New User
Posts: 1
Joined: 14 Sep 2017, 08:14
Contact:

Re: SDR Sharp software problem

Post by Hermione » 14 Sep 2017, 10:40

When I installed SDR Sharp software I was getting the similar problem then opted the same solution provided above and it worked fine for me.

User avatar
Gemini4
Radio Addict
Radio Addict
Posts: 890
Joined: 02 Jan 2010, 21:26
Location: Derbyshire

Re: SDR Sharp software problem

Post by Gemini4 » 01 Oct 2017, 12:27

Thanks :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests